Newborn fotografen

Kies jij voor een geboortekaartje met foto? Dan wil je natuurlijk ook dat het eindresultaat helemaal perfect wordt. Jullie kindje moet er op z'n mooist op staan. Uiteraard kun je zelf de foto's voor het geboortekaartje maken. Zeker als je zelf best handig bent met een camera komt het vast goed.

Wil je niets aan het toeval overlaten en ga je voor een perfect eindresultaat? Kies er dan voor om een professionele fotograaf in te schakelen die gespecialiseerd is in newborn en baby fotografie. Zij zorgt er voor dat het bijzondere prille begin van jullie kindje op een waardevolle manier wordt vastgelegd. Een blijvende herinnering van dit bijzondere moment en gegarandeerd het mooiste resultaat voor jullie geboortekaartje met foto!

Wij brengen je graag in contact met één van deze newborn en baby fotografen:


MooiOp17 Fotografie     |     Jeanette de Jong     |     Noord-Oost Nederland

 

Fotograaf

 

    

Naast het ontwerp van de geboortekaartjes van YoungArt ben ik ook werkzaam als fotograaf, met daarin als specialisatie het fotograferen van pasgeboren baby's en jonge kinderen en gezinnen. De foto's die je ziet op de foto geboortekaartjes van YoungArt zijn bijna allemaal door mij zelf gemaakt.

Pas geboren baby’s zijn zo klein, zacht en puur. Dat beeld wil je als ouders graag koesteren. Een newborn fotoshoot zorgt voor een prachtige herinnering aan deze bijzondere eerste dagen na de geboorte. De newborn fotosessie vindt plaats rond de 8e dag na de bevalling in jullie eigen huis. Tijdens de fotoshoot staat het ritme van de baby centraal. Er is voldoende tijd voor voeden en knuffelen. De foto’s worden uitsluitend bij daglicht gemaakt.

Wil je foto's voor het geboortekaartje laten maken, dan kom ik uiteraard al eerder naar jullie toe. Na het bericht dat jullie kindje is geboren maken we zo snel mogelijk een afspraak om de foto's te maken. Neem hiervoor al tijdens je zwangerschap contact met mij op.

Contact

 

 

www.mooiop17.nl | info@mooiop17.nl

Locatie

 

 

Jeanette fotografeert in een ruim gebied rondom Steenwijk (kop van Overijssel). Het werkgebied van MooiOp17 bevat onder andere Zwolle, Meppel, Heerenveen, Hoogeveen, Emmeloord, Lemmer, Kampen, Lelystad, en uiteraard Steenwijk.

Foto's

 

 

MooiOp17_1_BW_DSC3920  MooiOp17_2_BW_DSC3913  MooiOp17_3_BW_DSC4072


 


Fermont Fotografie     |     Marry Fermont    |     Zeeland

 

Fotograaf

 

    

Jouw baby is mooi zoals hij is en dat zie je terug in mijn newbornfotografie. Pure foto's van jouw pasgeboren kleintje met oog voor detail. Mijn specialisme is zwangerschapsfotografie, geboortefotografie en newbornfotografie en ik besteed alle tijd aan jullie kleintje om een prachtige, blijvende herinnering te maken.

Contact

 

 

www.fermontfotografie.nl | marry@fermontfotografie.nl

Locatie

 

 

Marry fotografeert in heel Zeeland; Middelburg, Goes, Terneuzen, Zierikzee etc., maar ook Breda of Rotterdam valt binnen het werkgebied van Marry.

Foto's

 

 

Fermont Fotografie 1  Fermont Fotografie 2  Fermont Fotografie_3


 


Fotografie Lydia     |     Lydia van der Heijden-Annema     |     Noord Nederland

 

Fotograaf

 

    

Het vastleggen van een wonder is heel mooi om te doen. De eerste dagen na de geboorte zijn heel bijzonder en ik leg dat graag vast door middel van pure en unieke foto's. Die kleine teentjes, die lieve gezichtjes; prachtig om naar te kijken en ook prachtig om dit op jullie geboortekaart te zetten!

Als fotograaf ben ik gespecialiseerd in babyfotografie; bij jullie thuis kom ik om foto's te maken voor het geboortekaartje en ik maak daarbij alleen gebruik van natuurlijk licht. Zo krijgen de foto's een natuurlijke en rustige uitstraling. We bespreken van te voren jullie wensen voor de kaart en na de geboorte van jullie baby nemen we contact op om de foto's te maken.
 
Wil je meer informatie of foto's bekijken, kijk dan op mijn website.

Contact

 

 

www.fotografielydia.nl | info@fotografielydia.nl

Locatie

 

 

Fotografie Lydia is gevestigd in Oenkerk. Lydia fotografeert in Friesland, Groningen en Noord-Holland.

Foto's

 

 

Lydia Annema 1   Lydia Annema 2   Lydia Annema 3


 


MiCa Fotografie     |     Eva Capello     |     Zuid Holland

 

Fotograaf

 

    

Daar is hij/zij dan! Jullie prachtige kleine newborn! Zo enorm puur! Het echte hele kleine prille van een newborn gaat vaak snel voorbij doordat ze zo enorm snel groeien als ze zo klein zijn. Deze periode wil je natuurlijk voor altijd professioneel laten vast leggen. Voor de newbornreportage kom ik graag naar jullie toe. Lekker in jullie eigen omgeving. Ik neem allerlei benodigdheden gewoon mee naar jullie toe, maar natuurlijk kunnen we ook leuke spulletjes van jullie zelf gebruiken tijdens de fotoreportage. Ik maak geposeerde foto's van jullie newborn (jullie newborn op een mooie achtergrond, of in mooie mandjes), maar ook kun je kiezen om een lifestyle newbornsessie te laten maken. Hierbij fotografeer ik jullie leventje met jullie newborn zoals die op dat moment is.

Contact

 

 

www.mica-fotografie.nl | info@mica-fotografie.nl

Locatie

 

 

Eva werkt met name in de regio Rotterdam / Voorne-Putten, maar ook verder in Zuid-Holland komt Eva graag naar je toe.

Foto's

 

 

Mica Fotografie 1  Mica Fotografie 3  Mica Fotografie 2


 


Marieke Koudstaal Fotografie     |     Fotografeert buik, baby en kind     |     Midden Nederland

 

Fotograaf

 

    

Marieke is een gedreven en enthousiast fotograaf te Amersfoort met een fascinatie voor kinderen en het moederschap. 

Newborn-shoot: Een shoot met de allerkleinsten vraagt een heel speciale aanpak. Feitelijk ligt de regie bij de newborn. Natuurlijk kun je tevoren bedenken welke foto’s jullie aanspreken. Maar je kleintje bepaalt uiteindelijk het tempo en welke houdingen we kunnen fotograferen. Wij doen er ondertussen alles aan om het voor je kleintje zo makkelijk mogelijk te maken.

Afspraak: Een shoot inplannen gebeurt natuurlijk onder voorbehoud. Pas als je bevallen bent maken we deze definitief. Hoe lang een newborn-shoot duurt is sterk afhankelijk van hoe je kleintje zich laat plooien. Doorgaans breng je zeker drie uur door in de studio (inclusief tijd voor voeden, wachten tot je uk slaapt etc.). Maar als we langer nodig hebben, dan nemen we die tijd ook gewoon.

Contact

 

 

www.mariekekoudstaal.nl | mk@mariekekoudstaal.nl

Locatie

 

 

Marieke ontvangt klanten uit het hele land in haar studio.

Foto's

 

 

marieke koudstaal_1  marieke koudstaal_2 marieke koudstaal_3


LYNN Vriesen Fotografie     |     Linda Vriesen-Spaan     |     Gelderland

 

Fotograaf

 

    

De eerste paar dagen in een baby’s leven gaan erg snel voorbij en zijn zo waardevol. Ik leg met liefde deze wonderlijke tijd vast, zodat je deze voor altijd kunt koesteren. Newborn sessies zijn het beste te doen tussen de 4e en 14e dag na jullie baby’s geboorte. In de eerste twee weken van hun leven krullen ze van nature nog makkelijk op, zoals ze dat ook in de baarmoeder deden. Terwijl ze heerlijk liggen te slapen worden de mooiste foto’s gemaakt.

Mijn specialisatie is zwangerschapsfotografie, geboortefotografie en newbornfotografie. Bekijk mijn portfolio op mijn website.

Wil je alleen foto’s voor het geboortekaartje laten maken, neem dan tijdens de zwangerschap al contact met mij op.

Contact

 

 

www.lynnvriesenfotografie.nl | info@lynnvriesenfotografie.nl

Locatie

 

 

Linda fotografeert in de gehele provincie Gelderland: Arnhem, Nijmegen, Doetinchem (Achterhoek), Wageningen, Ede, Apeldoorn, Winterswijk, maar ook Deventer, Eindhoven, Den Bosch en Venlo vallen onder het werkgebied van Linda.

Foto's

 

 

Lynn Vriesen-01  Lynn Vriesen-02 Lynn Vriesen-03