Levertijden

We doen ons best om de door jou bestelde producten zo snel mogelijk te leveren. Hieronder zie je per product wat de verwachte levertijd is.

 

Geboortekaartjes

Bestel je de geboortekaartjes op werkdagen (ma-vrij) voor 12.00 uur, dan worden ze nog dezelfde dag door de drukkerij verstuurd. Bestel je de kaarten op vrijdag na 12.00 uur of in het weekend, dan worden de kaartjes op maandag gedrukt en verstuurd.

Oplages worden verstuurd via pakketpost. Je ontvangt per mail een track en trace code zodat je het pakketje zelf online kunt volgen. Pakketten worden meestal de volgende dag geleverd. Ook op zaterdag. Zodra het pakket door ons is overgedragen aan de vervoerder kunnen wij er geen invloed meer op uitoefenen.

Proefkaarten worden verstuurd via brievenbuspost en worden meestal binnen enkele dagen bezorgd.

Rondom de feestdagen (Kerst, Pasen, Hemelvaartsdag) is het vaak extra druk bij de postbezorging. Het kan dan zijn dat de levertijd van de pakketten/brievenbuspost iets langer is.

 

Enveloppen

Enveloppen bestel je los bij de kaartjes. Ze zijn niet inbegrepen bij de kaartjes.

Bestel je enveloppen die bij de drukkerij op voorraad zijn op werkdagen (ma-vrij) voor 12.00 uur dan versturen wij ze nog dezelfde dag. Bestel je om vrijdag na 12.00 uur of in het weekend, dan versturen wij de enveloppen op maandag.

Voor enveloppen "op bestelling" geldt dat deze ook dezelfde dag door ons besteld worden bij de leverancier. De levering hiervan geschiedt vanaf een ander adres en kan daardoor iets langer duren. We adviseren jullie daarom om enveloppen "op bestelling" al tijdens de zwangerschap te bestellen.

 

Adresetiketten

Bestel je de adresetiketten tegelijk met de geboortekaartjes, dan sturen we ze tegelijk met de kaartjes naar je toe.

Bestel je de adresetiketten los dan is de levertijd 2 à 3 werkdagen.

 

Sluitstickers

De sluitstickers hebben een levertijd van 2 à 3 werkdagen.

Let op: De sluitstickers worden niet gedrukt bij de drukkerij waar de geboortekaartjes worden gedrukt. Bestel je ze samen met de geboortekaartjes dan ontvang je twee afzonderlijke leveringen.

 

Canvas

Canvassen hebben een levertijd van circa 7 werkdagen.

 

Posters

De levertijd van de posters is 2 à 3 werkdagen.

 

Heb je vragen over de levering van jouw bestelling, dan kun je ons een bericht sturen via het meldcentrum in je account. Wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren.