Meest gestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Levering
- Wat is de levertijd van de geboortekaartjes?

Geboortekaartjes die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden nog dezelfde dag gedrukt en verstuurd. Bestel je de geboortekaartjes op vrijdag na 12.00 uur of in het weekend, dan worden de kaartjes op maandag gedrukt en verstuurd.
De oplages worden als pakketpost verstuurd. Je ontvangt per mail een Track & Trace code van jouw zending zodat je zelf de zending kunt volgen. Levering van het pakket vindt meestal de volgende dag plaats (ook op zaterdag). Er moet iemand aanwezig zijn op het afleveradres. Verblijf je in het ziekenhuis dan heb je de mogelijkheid om tijdens het bestellen een ander afleveradres door te geven.
Proefkaarten worden met brievenbuspost verstuurd. Hiervan ontvang je dus geen Track & Trace code.

- We hebben de kaartjes ontvangen maar zijn niet tevreden. Wat nu?

Wij vinden het heel erg belangrijk dat jullie helemaal gelukkig zijn met het geboortekaartje. Is er een probleem of vallen de kaartjes tegen? Neem dan direct contact met ons op via email (info@youngart.nl). Omschrijf de klacht duidelijk en stuur een foto mee waaruit het probleem duidelijk blijkt. Stuur ons ook even een whatsapp bericht zodat we snel op de hoogte zijn van het probleem en snel kunnen handelen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op om samen tot een oplossing te komen.
Verstuur de kaarten nog niet! Wanneer jullie de kaarten versturen dan accepteren jullie de kaarten zoals ze zijn geleverd en kunnen wij geen oplossing meer bieden.

- We hebben te weinig kaarten/enveloppen ontvangen. Wat nu?

Het aantal kaartjes wordt automatisch door de drukpers geteld. In principe worden er altijd iets meer kaarten geleverd zodat een eventueel beschadigd kaartje direct vervangen kan worden. Het kan zijn dat je daardoor iets meer kaarten hebt ontvangen dan enveloppen. Heb je toch minder kaarten of enveloppen ontvangen dan je hebt besteld, neem dan even contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat de ontbrekende kaartjes/enveloppen worden nagestuurd.

- Kunnen we de enveloppen eerder ontvangen?

Ja hoor, dat kan!
Wel zo handig zodat je alvast kunt beginnen met schrijven van de adressen of plakken van de etiketten. Via de pagina "enveloppen" kun je op ieder gewenst moment de enveloppen van jouw keuze bestellen. De enveloppen worden per pakketpost naar je toegestuurd. Bestel je de enveloppen apart van de geboortekaartjes, dan betaal je voor beide leveringen verzendkosten.

LET OP: Sommige kleuren enveloppen zijn niet op voorraad bij de drukkerij. Deze worden altijd op bestelling geleverd en worden vanaf een andere locatie verstuurd. Omdat je in dit geval twee aparte zendingen ontvangt betaal je ook twee keer verzendkosten. Het is bij deze enveloppen handig om ze al voor de geboorte te bestellen. Zo weet je zeker dat je ze in huis hebt als de geboortekaartjes worden geleverd.