Meest gestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Nieuwe site
- Kan ik met mijn oude gegevens inloggen op de nieuwe site

Nee, dat is niet mogelijk. De site van YoungArt is met ingang van 1 januari 2016 helemaal vernieuwd. Accounts van de vorige site zijn niet automatisch meegegaan omdat er in de nieuwe website heel veel nieuwe functies, kaartjes en lettertypes zijn. Je kunt eenvoudig een nieuw account aanmaken. In december 2015 hebben alle actieve accounts op de oude website een mailing ontvangen met een stappenplan om een gemaakt kaartje over te zetten naar de nieuwe website. Heb jij ons laten weten dat je het kaartje door ons wilt laten overzetten? Neem dan even contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat jouw kaartje via de nieuwe website geplaatst wordt.

- Moet ik mijn geboortekaartje opnieuw maken?

Als je in december 2015 aan ons hebt laten weten dat jouw kaartje van de oude website bewaard moet blijven, dan kunnen wij deze voor je terug zetten in de nieuwe website. Neem dan even contact met ons op. Heb je geen verzoek gedaan om jouw kaartje te bewaren, dan kun je je kaartje opnieuw maken via de nieuwe website. Eventueel willen wij je daar graag bij helpen.

- Blijven mijn bestelde kaartjes via de oude site wel bewaard?

In december 2015 hebben alle actieve klanten op de oude website een mailing ontvangen waarin de mogelijkheid is geboden om de kaartjes door ons te laten bewaren. Heb je van deze mogelijkheid gebruik gemaakt, neem dan even contact met ons op als je gebruik wilt maken van dat ontwerp. Alle overige kaartjes van de oude website zijn niet bewaard.

- Ik kan een kaartje uit de oude site niet op de nieuwe site terugvinden

Het overgaan naar een nieuwe website is een mooi moment om de collectie eens lekker op te frissen. Daarbij hebben sommige ontwerpen plaats gemaakt voor weer frisse nieuwe kaarten. Mocht jij nou helemaal verliefd zijn op een kaartje van onze oude website en hem nu niet meer kunnen terugvinden wees dan niet getreurd. Alle kaartjes zijn nog aanwezig in ons archief. Laat ons gerust weten welk kaartje je heel graag zou willen terug zien op de website. Wij plaatsen hem dan voor je op de nieuwe website.