Hallo, mijn naam is Jeanette en ik ben het gezicht achter YoungArt Hippe Geboortekaartjes.

YoungArt bestaat al sinds 2003 en is daarmee één van de eerste online aanbieders van geboortekaartjes. Met veel liefde ontwerp ik hippe geboortekaartjes voor de liefste baby's. Mijn inspiratie komt overal vandaan: struinen over het internet, pinterest en speurtochten in de leukste trendy winkeltjes zorgen er vaak voor dat ik weer bruis van de nieuwe ideeën. Mijn ontwerpen zijn te herkennen aan een strak design, met gebruik van hippe patronen en mooie kleuren.

Inmiddels kun je op de website van YoungArt helemaal zelf je kaartje maken, maar wil je graag hulp of heb je speciale wensen, neem dan gerust contact met mij op. Ik help jullie graag bij het realiseren van jullie ideale kaartje. Flexibiliteit, kwaliteit en service zijn voor mij erg belangrijk.

 

Stilzitten is niet mijn sterkste kant! Ik werk daarom ook nog als fotografe onder de naam MooiOp17 Fotografie. Ik vind het heerlijk om bijzondere en pure foto's van pasgeboren baby's te maken. Newbornfotografie, babyfotografie en spontane fotosessies met gezinnen zijn mijn specialiteit. Nieuwsgierig naar mijn werk als fotograaf? Kijk maar eens op www.mooiop17.nl.

 

En samen met Sita, mijn creatieve tante, runnen we ook nog een webwinkel met mooie handgemaakte newborn props onder de naam Keet & Jet. Newborn props zijn accessoires speciaal gemaakt voor newborn fotografie. Neem maar eens een kijkje op onze website newborn-props.nl.

 

YoungArt, MooiOp17 & Keet & Jet zijn onderdeel van StudioOp17.