Papiersoorten

De geboortekaartjes worden gedrukt op zorgvuldig door ons geselecteerde papiersoorten. Alle papiersoorten zijn van een mooie stevige kwaliteit. Maak je keuze uit één van de volgende papiersoorten:


Mat

Een mooie stevige helderwitte papiersoort die extra mat is. Door het helderwitte materiaal worden de kleuren mooi helder en fris weergegeven. Deze papiersoort is geschikt voor elke kaart en is onze persoonlijke favoriet.
Meerprijs: nee | Gewicht: 300 grams

Linnen

Een helderwitte papiersoort met linnenpersing structuur. Deze papiersoort heeft een voelbare structuur die voor een klassieke uitstraling zorgt. Bijzonder geschikt voor kaartjes waarin een stofstructuur is verwerkt in het design. De helderwitte basis zorgt er voor dat de kleuren helder en fris weergegeven worden.
Meerprijs: € 0,15 per kaart | Gewicht: 300 grams


Eiglans

Een mooie stevige papiersoort met aan de buitenzijde een lichte glans en iets matter aan de binnenkant. Indien er veel kleur op de kaart wordt gebruikt zorgt de inkt voor een mooi accent. 
Meerprijs: nee | Gewicht: 300 grams

Klassiek

Een mooie klassieke Oud Hollandse papiersoort in gebroken wit. Het papier heeft een geschepte vlok textuur, is matter dan het Linnen papier en past bij elke kaart.
Meerprijs: € 0,15 per kaart | Gewicht: 300 grams


Extra dik

Deze papiersoort hebben we speciaal geselecteerd voor enkele kaarten. Hij is super dik en zorgt er voor dat de enkele kaarten lekker stevig aanvoelen. Let op: deze papiersoort is niet geschikt voor gevouwen kaarten!

Meerprijs: nee | Gewicht: 350 grams

Metallic

Een prachtige dikke papiersoort met een subtiele parelmoer glinstering. Kleuren sprankelen op deze papiersoort. Is ook erg mooi bij kaarten met grijstinten. Door de glinstering in het papier krijgt het grijs een zilverachtige uitstraling. Let op: de metallic verliest in kracht waar veel inkt is gebruikt.
Meerprijs: € 0,30 per kaart | Gewicht: 300 grams


Welke papiersoort moet ik kiezen?

Op het beeldscherm zijn kleuren en papiersoorten moeilijk te beoordelen. We raden je daarom aan om een proefdruk aan te vragen op het door jullie gekozen papier. Je krijgt dan een goed beeld van het eindresultaat en komt niet voor verrassingen te staan. De eerste proefdruk sturen we gratis naar je toe.